5/5 - (7 امتیاز)

🔅خرید کابینت انزو✔️جدیدترین مدل کابینت انزو پولیشی و پلی اورتان🔅

کابینت انزو چیست؟

کابینت انزو یک مدل خاص از محصولات شرکت زنتیک (Zentique) ایتالیا است که به دلیل کیفیت بالا و طراحی منحصربه‌فرد خود، به‌سرعت شهرت یافت و در سطح جهان به یک برند معتبر و پرفروش تبدیل شد. این نوع کابینت، یک نوع خاص از کابینت پولیشی است که به دو شکل، به‌صورت رنگ شده و یا با روکش PVC (وکیوم) تولید می‌شود. ممکن است هزینه نهایی کابینت وکیوم کمتر از حالتی باشد که از رنگ برای پوشش سطح کابینت استفاده شده باشد، اما ظرافت و زیبایی کابینت‌های رنگ شده بیشتر است. مهم‌ترین نکته در تولید کابینت آشپزخانه انزو، کیفیت رنگ مورداستفاده و البته وجود کارگاه رنگ مجهز و به‌دوراز هرگونه گردوغبار است. همچنین، استفاده از ام دی اف خارجی و ابزار و لوازم با کیفیت نیز می‌تواند در کیفیت و طراحی کابینت مدل انزو تأثیرگذار باشد.

مشخصات کابینت انزو

بدنه یا یونیت از جنس ام دی اف درجه یک سفید گروه آرین سینا

درب ام دی اف خام CNC کاری شده با ضخامت‌های مختلف

رنگ پلی‌اورتان یا پلی‌استر و نیم پلی‌استر

سبک نئوکلاسیک

یراق (ریل، لولا و…) با کیفیت بالا

ثبت رایگان درخواست خرید کابینت انزو با قیمت عالی و طرح های جدید

از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید! پس از ثبت درخواست کارشناسان کالاکسا در کوتاهترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

کابینت انزو ایتالیا در ایران!

در مورد شرکت انزو بیشتر بخوانید!

شرکت انزو ایتالیا (Zentique) به‌عنوان تولیدکننده کابینت و محصولات دیگر در زمینه طراحی دکوراسیون منزل و مبلمان فعالیت گسترده‌ای دارد. شرکت ایتالیایی Zentique که تولیدکننده اصلی کابینت مدل انزو است، در ایران هیچ نمایندگی فروشی ندارد. شرکت انزو می‌تواند به‌عنوان یک الگوی موفق و کاربردی برای تولیدکنندگان کابینت در ایران مطرح شود. همچنین این شرکت توانسته است با نوآوری‌های خود در محصولات، موفقیت‌های بزرگی کسب کند و به‌عنوان یکی از معتبرترین تولیدکنندگان کابینت‌های آشپزخانه درخشان شود. بیشتر شرکت‌های فعال در این زمینه در ایران در واقع از نام تجاری انزو استفاده می‌کنند. نام تجاری کابینت انزو تنها متعلق به یک شرکت نیست و شرکت‌های مختلف از این الگو برای طراحی و ساخت کابینت‌های آشپزخانه استفاده می‌کنند.

می‌توان گفت که کابینت انزو در ایران به‌عنوان یک مدل محبوب و شناخته شده است، این امر ممکن است کمتر از ده سال باشد. یکی از دلایل این محبوبیت، طراحی خاص این نوع کابینت آشپزخانه است. بسیاری از شرکت‌ها قادر به تولید این نوع کابینت نیستند، زیرا ساخت این نوع محصول احتیاج به تجهیزات پیشرفته و هزینه‌بر است و همچنین محیط کارگاه مناسب می‌طلبد. هرچند به دلیل تنوع در مواد مصرفی، در بازار مدل‌های مختلفی از کابینت آشپزخانه موجود است که ظاهر و طراحی مشابهی دارند، اما در نظر ظاهری و کیفیت و طول عمر تفاوت‌های مهمی با یکدیگر دارند.

انواع کابینت سبک انزو

کابینت‌های انزو ظاهری تقریباً شبیه به یکدیگر دارند. البته برخی از طرح‌ها بیشتر شلوغ هستند، درحالی‌که برخی دیگر ساده‌ترند و تماماً به سلیقه مشتری برمی‌گردد. اما معمولاً طراحان برای آشپزخانه‌های کوچک پیشنهاد مدل‌های ساده‌تر می‌دهند. اصلی‌ترین تفاوت در طرح‌های مختلف، نوع ابزاری است که برای شکل‌دهی درب‌ها و نما استفاده می‌شود و همچنین نوع روکشی که برای کابینت انتخاب می‌شود؛ بنابراین، انواع کابینت طرح انزو را می‌توان بر اساس نوع روکش به کابینت‌های رنگ شده پلی‌اورتان (مات یا براق) و کابینت‌های با روکش وکیوم تقسیم کرد. به دلیل زیبایی و عمر طولانی‌تر رنگ نسبت به روکش، قیمت کابینت آشپزخانه رنگ شده (به‌ویژه نوع پولیشی) بالاتر از سایر کابینت‌ها است.

تفاوت‌های اصلی کابینت انزو با سایر انواع کابینت‌ها

جنس ورق کابینت: کابینت انزو از جنس ورق‌های ام دی اف MDF ساخته می‌شود و در این بخش تفاوت چندانی با دیگر کابینت‌ها ندارد.

قطر ورق MDF: بزرگ‌ترین تفاوت کابینت انزو در قطر ورق‌های استفاده شده برای ساخت آن است. به طور معمول، ورق‌هایی که برای ساخت درب کابینت استفاده می‌شود، قطر 16 یا حداکثر 18 میلیمتر دارند. اما در کابینت انزو، ورق‌های استفاده شده قطر 25 میلیمتری دارند.

روکش: روش و نوع روکش کابینت انزو از دیگر کابینت‌ها متفاوت‌تر و باکیفیت‌تر است.

نوع یراق: یراق آلات بکار رفته در ساخت این محصولات از مرغوب‌ترین و گران‌ترین نوع آن در بازار هستند. چرا که درب‌های این محصولات دارای وزن زیادی هستند و برای تحمل وزن آن نیاز به لولاهایی با قابلیت تحمل وزن زیاد هستند.

رنگ و طرح: لبه‌های کابینت انزو با استفاده از دستگاه CNC تراش می‌شوند و قطر لبه‌ها 8 میلیمتر کمتر از دیگر کابینت‌هاست. بیشترین اجرا در کابینت‌های آشپزخانه انزو به رنگ سفید براق است، درحالی‌که محصولات دیگر کابینت آشپزخانه تنوع رنگ بیشتری دارند.

مزایای کابینت انزو پلی‌اورتان پولیشی

قابلیت ترمیم آسان در صورت ایجاد آسیب: پولیش می‌تواند به سطح کمک کند تا در برابر خطوط، خش و ضربات کوچک مقاومت داشته باشد.

مقاومت در برابر آب و رطوبت: پولیش از سطح چوب حفاظت می‌کند و از نفوذ آب و رطوبت به داخل آن جلوگیری می‌کند.

نگهداری آسان: سطوح پولیشی به دلیل پوشش مقاوم در برابر آب و رطوبت و همچنین خش می‌توانند نسبت به تمیزکردن و نگهداری آسان‌تر باشند.

پایداری بالای رنگ در برابر اشعه UV

درخشندگی و شفافیت بالا

گزینه‌های رنگی: پولیش‌ها معمولاً در انواع مختلف رنگ و درخشندگی در دسترس هستند که به شما امکان انتخاب طرح و رنگ مطابق با سلیقه شما را می‌دهد.

کابینت انزو پلی‌اورتان پولیشی

کابینت انزو پلی‌اورتان پولیشی

به دلیل زیبایی بیشتر و کیفیتی که از ترکیب رنگ و پولیش به دست می‌آید، بسیاری از مشتریان باوجوداینکه کابینت پولیشی هزینه بالاتری دارد، باز هم این نوع رنگ را برای طراحی کابینت آشپزخانه‌شان انتخاب می‌کنند. پولیش نوعی رنگ مایع و خمیری است که پس از زیرسازی و رنگ‌آمیزی درب‌ها، روی آن کشیده می‌شود و باعث افزایش استحکام و طول عمر کابینت آشپزخانه می‌شود. همچنین، شفافیت و ایجاد اثر شیشه‌ای روی آن نیز به دست می‌آید. به طور خلاصه، پولیش معمولاً مانند یک لایه لاک ضخیم روی اجزای مختلف کابینت پوشانده می‌شود و پس از خشک‌شدن، مقاومت رنگ را افزایش داده و پایداری آن را تضمین می‌کند. پولیش به همراه رنگ‌های پلی‌استر یا پلی‌اورتان به کار می‌رود. مزیت استفاده از پولیش، علاوه بر درخشندگی و شفافیت، این است که در صورت بروز خط‌وخش روی کابینت، می‌توان به راحتی آن را ترمیم کرد. البته نقطه‌ضعف آن این است که گران‌قیمت‌تر از سایر کابینت‌های آشپزخانه است.

باید مطمئن شوید که استایل و طراحی کابینت پولیشی با سبک داخلی فضایی که قرار است در آن استفاده شود، هماهنگی دارد. در انتخاب کابینت پولیشی، نوع چوب مورداستفاده نیز بسیار مهم است. چوب‌های مرغوب و مقاوم می‌توانند ماندگاری و دوام کابینت را افزایش دهند. توجه داشته باشید که اجزای دیگر کابینت مثل چوب پایه، مکانیزم‌ها و فریم کابینت نیز می‌توانند موارد دیگری باشند که باید موردتوجه قرار گیرند.

نصب صحیح کابینت‌ها بسیار مهم است تا از کیفیت و عمر مفید آنها حفظ شود. همچنین نیاز به نگهداری منظم و تمیزی دارند تا ماندگاری و زیبایی آنها حفظ شود. درصورتی‌که در مورد نوع پولیش و استفاده آن بر روی چوب سؤالات دارید، بهتر است با متخصصان مشاوره کنید تا بهترین روش و مواد را برای نیازهای خاص خود انتخاب کنید.

در کل، انتخاب کابینت پولیشی ممکن است به دلیل ویژگی‌های متمایز آن در مقابل آب، رطوبت و خش، یک گزینه جذاب برای مبلمان و کابینت‌های آشپزخانه باشد. اما توجه به موارد فوق و مشاوره با متخصصان توصیه می‌شود تا انتخاب مناسب و استفاده صحیح از این نوع کابینت انجام شود.

کابینت انزو پولیشی با رنگ پلی‌اورتان

رنگ پلی‌اورتان از جمله رنگ‌هایی است که در برابر تابش آفتاب و همچنین رطوبت مقاومت بالایی دارد. این نوع رنگ به دلیل قدرت چسبندگی بالا و خشک‌شدن سریع، در صنایع چوب کاربرد گسترده‌ای دارد. کابینت‌های رنگ پلی‌اورتان براق نسبت به کابینت‌های پولیشی کمی ارزان‌تر هستند و تقریباً دارای درخشندگی و شفافیت مشابهی هستند، با این تفاوت که پوشش پلی‌اورتان ضخیم‌تر از رنگ است و به‌عنوان یک لایه کامل روی سطوح کابینت می‌پوشاند، همچنین دارای استحکام بیشتری نسبت به رنگ پلی‌اورتان است. از نظر کیفیت و زیبایی، کابینت آشپزخانه با رنگ پلی‌اورتان فوق براق دارای کیفیت بسیار بالاست.

مزایای کابینت انزو پولیشی با رنگ پلی‌اورتان

مقاومت مناسب در مقابل ضربه و خراشیدگی. سطح پلی‌اورتان معمولاً مقاومت بالایی در برابر خط‌وخش دارد که از دوام و طول عمر کابینت اطمینان می‌دهد.

کیفیت بسیار عالی و ماندگاری بالای رنگ

قیمت مناسب‌تر نسبت به کابینت پولیشی

کابینت‌های با رنگ پلی‌اورتان در انواع طرح‌ها و استایل‌ها در دسترس هستند. این به شما امکان می‌دهد تا طرحی را انتخاب کنید که به بهترین شکل با دیگر عناصر داخلی مکان هماهنگ باشد.

پلی‌اورتان از سطح چوب حفاظت می‌کند و از نفوذ آب و رطوبت جلوگیری می‌کند، این خاصیت از کابینت با رنگ پلی‌اورتان یک گزینه عالی برای آشپزخانه‌ها می‌سازد.

نگهداری آسان: تمیزکردن و نگهداری کابینت با رنگ پلی‌اورتان نسبت به برخی از دیگر روکش‌ها و پوشش‌ها بسیار ساده‌تر است.

توجه داشته باشید که در انتخاب کابینت با رنگ پلی‌اورتان نیز به مسائلی مانند نوع چوب استفاده شده، استایل داخلی و نحوه نصب توجه‌کردن بسیار مهم است. همچنین، مشاوره با تخصصی‌ها نیز می‌تواند به شما در انتخاب و استفاده بهینه از این نوع کابینت کمک کند.

مزایای کابینت انزو پولیشی با رنگ پلی‌اورتان

ثبت رایگان درخواست خرید کابینت انزو پلی‌اورتان پولیشی برای داشتن آشپزخانه لاکچری

از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید! پس از ثبت درخواست کارشناسان کالاکسا در کوتاهترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

کابینت پولیشی انزو با رنگ پلی‌استر

رنگ پلی‌استر به دودسته مات و براق تقسیم می‌شود. پلی‌استر شفاف و ضخیم است و زمان بیشتری برای خشک‌شدن نیاز دارد. این رنگ تا حدی در برابر تغییرات محیطی مانند رطوبت و تابش آفتاب و همچنین خط‌وخش مقاوم است. براق بودن آن از ویژگی‌های مهم‌ترین آن است که باعث شده است که در تولید کابینت مدل انزو مورداستفاده قرار گیرد.

هزینه کلی کابینت با رنگ پلی‌استر و پلی‌اورتان تقریباً نزدیک به یکدیگر است، با این تفاوت که اجرای رنگ پلی‌اورتان سریع‌تر است و بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرد. همچنین، رنگ نیم پلی‌استر نیز یکی از زیرمجموعه‌های رنگ پلی‌استر است که در مقایسه با رنگ پلی‌استر مات، تر است و هزینه کمتری دارد. تنوع رنگی بالا، ضد خش و مقاوم‌بودن و فوق براق و سطح صیقلی از مزایای کابینت پولیشی انزو با رنگ پلی‌استر است.

عکس کابینت انزو

کابینت انزو ایتالیا در ایران
کابینت انزو رنگی

قیمت کابینت انزو پولیشی

کابینت انزو رنگی وابستگی زیادی به رنگ آن دارد. به دلیل خاص بودن رنگ کابینت طرح انزو و گران‌قیمت بودن آن تولید این سبک از کابینت آشپزخانه دشوار و هزینه بر است. بهترین نوع رنگ برای کابینت انزو رنگ پولیش یا رنگ پلی‌اورتان است. البته از رنگ‌های پلی‌استر هم می‌توان استفاده کرد که قیمت و کیفیت پایین‌تری دارند. نوع دیگری از کابینت انزو با روکش وکیوم و توسط دستگاه وکیوم تولید می‌شود که از کار رنگ شده ارزان‌تر است؛ اما کیفیت و طول عمر بالایی ندارد. در مقایسه با قیمت کابینت چوبی هزینه کابینت سبک انزو به‌مراتب پایین‌تر است البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که کابینت انزو کاملاً از MDF ساخته می‌شود درحالی‌که کابینت سبک کلاسیک اغلب به‌صورت تمام چوب طراحی و تولید می‌شود. البته پرکار بودن طرح کابینت انزو هم در قیمت تمام شده تأثیرگذار است و اگر از طرح‌های ساده‌تر استفاده کنید قطعاً هزینه تمام شده کابینت کمتر خواهد شد.

قیمت هر متر کابینت انزو و عوامل مؤثر بر آن

قیمت کابینت انزو وابستگی زیادی به کیفیت ساخت و رنگ آن دارد. عوامل تأثیرگذار دیگری هم وجود دارند که به آنها اشاره خواهیم کرد:

حجم پروژهقیمت ورق انزورنگ‌آمیزی مکانیزه با ماشین‌آلات پیشرفته یا رنگ‌آمیزی به‌صورت دستیاستفاده از رنگ درجه 1 خارجی یا رنگ‌های ایرانیتعداد ستون و سرستونساده یا پر کار بودن درب کابینت و پیچیدگی در طرح کابینتاستفاده از ریل، لولا و جک خارجی یا ایرانی

طراحی کابینت انزو

پیچیدگی در طرح کابینت تأثیرگذار بر قیمت نهایی آن است، و در صورت استفاده از طرح‌های ساده‌تر، هزینه کل کابینت حتماً کمتر خواهد بود. درب‌های کابینت با سبک انزو به شکل نیم‌گرد در قسمت‌های لبه‌ها نمی‌باشند، و نوع دیگری از درب‌های کابینت انزو وجود دارد که با استفاده از تکنولوژی CNC، طرح‌های مشبک برجسته را بر روی درب‌ها پیاده‌سازی می‌کند که هزینه بیشتری به همراه دارد.

کیفیت یراق‌آلات کابینت انزو

کیفیت و نوع لوازم جانبی تأثیر مستقیمی بر قیمت کابینت آشپزخانه دارد. برای مثال، اگر فرض کنیم که قیمت کابینت با لوازم فانتونی ایتالیا در هر مترمربع ۶ میلیون تومان باشد، با جایگزینی لوازم بلوم اتریش به جای فانتونی، حداقل ۲۰ درصد افزایش در قیمت کابینت رخ می‌دهد. همچنین، لوازم جانبی چینی و ایرانی نیز در بازار موجود هستند که کیفیت متوسطی دارند و برای استفاده در این نوع کابینت به دلیل وزن بالاتر درب‌ها نسبت به کابینت‌های معمولی توصیه نمی‌شوند.

کیفیت رنگ مصرفی کابینت انزو

باتوجه‌به ویژگی‌های خاص و هزینهٔ بالای رنگ‌کاری کابینت انزو رنگی، رنگ‌آمیزی این نوع کابینت مستلزم دقت و هزینه بیشتر است. بهترین نوع رنگ برای این نوع کابینت، رنگ پلی‌اورتان سوپر براق یا پلی‌اورتان پولیشی است. البته از رنگ‌های پلی‌استر براق یا پلی‌استر پولیشی نیز می‌توان استفاده کرد که در نظر کیفیت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند، اما از نظر قیمت رنگ تمام پلی‌استر گران‌قیمت‌تر است. همچنین، رنگ نیم پلی‌استر نیز وجود دارد که قیمت و کیفیت پایین‌تری نسبت به دو رنگ قبلی دارد.

نکات مهم در مورد اندازه‌گیری آشپزخانه

آموزش محاسبه متراژ و قیمت کابینت انزو

برای محاسبه قیمت کابینت، ابتدا نیاز به اندازه‌گیری اولیه دارید. باتوجه‌به اینکه قسمت‌های مختلف کابینت آشپزخانه از نظر متریال و حجم کار انجام شده باهم برابر نیستند، ضرایبی برای هر یک از آنها تعریف شده که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

در محاسبه قیمت کابینت، به عمق کابینت استاندارد توجه نمی‌کنیم و تنها به طول و ارتفاع کابینت می‌پردازیم.

اندازه قسمتی که ماشین لباسشویی در آن قرار می‌گیرد، در صورت داشتن درب در محاسبات کابینت زمینی لحاظ می‌شود و در صورت عدم وجود درب، از متراژ کابینت زمینی کم می‌شود.

قسمت‌هایی که از کف تا نزدیک سقف اجرا می‌شوند به‌عنوان کابین ایستاده در نظر گرفته می‌شوند.

قسمت‌های شیشه‌خور در کابینت دیواری به‌صورت مجزا و به‌عنوان ویترین دیواری محاسبه می‌شوند.

قسمت‌های کناری کابینت که در معرض دید قرار دارند، نما نامیده می‌شوند و بر حسب مترمربع محاسبه می‌شوند (طول × عرض).

کابینت جزیره نیز همانند بقیه قسمت‌ها بر اساس متراژ طول محاسبه می‌شود. باتوجه‌به نمای دوطرفه داشتن ضریب ۱.۲ (دوبرابر کابینت زمینی) در نظر گرفته می‌شود.

برای اندازه‌گیری طول قسمت‌های کنج آشپزخانه، یک سمت را تا انتها محاسبه کرده و سمت دیگر را به اندازه حدود ۵۵ سانتیمتر (عمق کابینت زمینی) کمتر حساب می‌کنیم.

نوع و ضخامت ورق ام دی اف در ساخت کابینت انزو

درب کابینت انزو اغلب از ورق ام دی اف خام با ضخامت‌های ۲۵، ۳۲، ۴۰ و ۵۰ میلیمتر تولید می‌شود. افزایش ضخامت درب باعث نمایان‌شدن بیشتر طراحی خاص و قسمت‌های کناری درب کابینت می‌شود. همچنین با افزایش ضخامت درب، قیمت و البته وزن آن افزایش خواهد یافت. علاوه بر ضخامت، ورق مصرفی خارجی یا ایرانی بودن نیز تفاوت زیادی در کیفیت و قیمت کابینت انزو ایجاد می‌کند. برای تشخیص ایرانی یا خارجی بودن ورق MDF ، مغز ام دی اف خارجی روشن و مایل به سفید است و تراکم بسیار بالایی دارد، درحالی‌که ورق MDF ایرانی تراکم کمتری دارد و تیره‌رنگ است.

آموزش محاسبه متراژ و قیمت کابینت انزو

معایب کابینت انزو

قیمت بالا: یکی از معایب این نوع کابینت، هزینهٔ بالای آن است.

نگهداری و نظافت دشوارتر: به دلیل استفاده از رنگ، نظافت و نگهداری کابینت انزو کمی مشکل‌تر است و نیاز به استفاده دقیق‌تر از مواد شوینده دارد.

سنگینی درب‌ها: استفاده از ورق MDF با ضخامت بیشتر از حد معمول در ساخت درب‌های کابینت انزو، منجر به سنگین‌شدن وزن سازه می‌شود و ممکن است در طولانی‌مدت باعث خرابی لولاها و اتصالات کابینت شود.

زمان موردنیاز برای ساخت و نصب: فرایند ساخت، رنگ‌آمیزی و نصب کابینت طرح انزو نسبت به کابینت ام دی اف معمولی طولانی‌تر است.

مقایسه کابینت ممبران با کابینت انزو

مواد اولیه و تولید: کابینت انزو با روکش PVC از ورق MDF با ضخامت بیشتر ساخته می‌شود. درحالی‌که کابینت ممبران از ورق MDF با ضخامت کمتر استفاده می‌کند.

کیفیت یراق‌آلات: برای کابینت انزو نیاز به یراق‌آلات با کیفیت بالاتر و با تحمل وزن بیشتر است.

نوع روکش: روکش مورداستفاده در کابینت انزو ضخیم‌تر و با کیفیت بالاتر است، اما در بعضی موارد، تولیدکنندگان از رنگ نیز استفاده می‌کنند که باعث زیبایی بیشتر کار و افزایش قیمت نهایی می‌شود.

نوع ابزار CNC: قسمت‌های کناری درب‌های کابینت انزو با استفاده از ماشین‌آلات CNC شکل داده می‌شود که باعث ضخامت کمتر آن می‌شود. این امر منجر به افزایش استحکام و البته وزن کابینت می‌شود.

نهایتاً، انتخاب رنگ و همچنین براق یا مات بودن کابینت به‌صورت کامل بر اساس سفارش مشتری انجام می‌شود.

ویژگی‌های مهم کابینت ایتالیایی انزو

کیفیت یراق‌آلات: باتوجه‌به سنگین‌تر بودن درب‌های کابینت انزو، ضرورت استفاده از یراق با کیفیت بالاتر برای حفظ دوام و استحکام اتصالات بدنه و درب‌ها احساس می‌شود. برندهای فانتونی و بلوم دارای بهترین یراق‌آلات موجود در بازار هستند. کیفیت یراق‌آلات بلوم به‌مراتب از فانتونی بالاتر است.

نوع روکش: یکی از تفاوت‌های کابینت انزو با کابینت ممبران در نوع روکش است. روکش مورداستفاده در کابینت انزو از نوع ضخیم‌تر و باکیفیت‌تر است. اگرچه بسیاری از تولیدکنندگان از رنگ به‌عنوان روکش استفاده می‌کنند که باعث زیبایی بیشتر می‌شود، اما این موضوع باعث افزایش قیمت نهایی کابینت خواهد شد.

نوع ابزار CNC: بخش‌های کناری درب‌های کابینت ENZO با استفاده از دستگاه‌های CNC تراش داده می‌شوند و شکل می‌گیرند. این اقدام باعث کاهش ضخامت بخش‌های مذکور می‌شود. تفاوت اساسی میان این دو نوع کابینت در قیمت است که به دلیل استفاده از ورق با ضخامت بالاتر و مواد باکیفیت‌تر در کابینت انزو اتفاق می‌افتد.

در ضمن، انتخاب رنگ سفید برای این نوع از کابینت آشپزخانه الزامی نیست. رنگ و نوع براق یا مات کاملاً بر اساس سلیقه مشتری انتخاب می‌شود. بااین‌حال، رنگ سفید به‌عنوان پرفروش‌ترین رنگ کابینت انزو پیشنهاد می‌شود، مگر در موارد خاص.

ویژگی‌های مهم کابینت ایتالیایی انزو
درب کابینت انزو

درب کابینت انزو با استفاده از متریال اصلی ام دی اف خام ساخته می‌شود. برای ساخت این درب، از ترکیب چندلایه ورق ام دی اف استفاده می‌شود. سپس پس از فرم دهی و پرداخت سطوح، درب آماده مراحل رنگ‌آمیزی می‌شود. لبه‌های درب با استفاده از دستگاه CNC کاری شده و شکل نیم‌گرد مقعر دارند. ضخامت درب به مقادیر ۲۵، ۳۲، ۴۰ و ۵۰ میلیمتر هستند. بیشترین استفاده از رنگ براق که اغلب به رنگ سفید براق انجام می‌شود.

مقایسه قیمت کابینت هایگلاس با انزو

در پاسخ به این سؤال باید دانست که بیشترین موارد، قیمت کابینت انزو از کابینت‌های گلاس ام دی اف بالاتر است. به‌طورکلی، این نوع کابینت از کابینت‌های وکیوم ممبران و ام دی اف مات و براق هم قیمت بیشتر دارند. بااین‌حال، در مقایسه با کابینت‌های کلاسیک تمام چوب، قیمت آنها به‌مراتب پایین‌تر است، حتی اگر از بهترین متریال و رنگ در ساخت آنها استفاده شده باشد. همچنین، ارزش‌افزوده‌هایی همچون کیفیت ساخت، طراحی منحصربه‌فرد، و استفاده از متریال‌های با کیفیت در کابینت انزو نقش مهمی در تعیین قیمت آن دارند. همچنین، استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته مانند CNC در ساخت درب‌ها و تزیینات نیز می‌تواند قیمت را تأثیرگذار کند. به‌طورکلی، تصمیم به انتخاب کابینت بین انزو و گلاس ام دی اف باید باتوجه‌به سلیقه شخصی، استفاده موردنظر و بودجه مالی انجام شود.

ثبت رایگان سفارش کابینت ایتالیایی انزو در رنگ های پلی اروتان و پوششی

از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید! پس از ثبت درخواست کارشناسان کالاکسا در کوتاهترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

مراحل تولید کابینت انزو

پس از برداشت اندازه‌ها از محل پروژه، اولین مرحله در تولید کابینت ENZO ساخت بدنه کابینت است. این بدنه اغلب از ورق MDF با ضخامت 16 یا 18 میلیمتر تهیه می‌شود. انتخاب ورق MDF با کیفیت بسیار حائز اهمیت است.

در مرحله بعد، درب‌های کابینت طراحی و ساخته می‌شوند. ضخامت درهای کابینت انزو معمولاً بیشتر از سایر کابینت‌ها است و از ورق MDF خام با ضخامت 18 یا 25 میلیمتر برای این منظور استفاده می‌شود. کیفیت ورق مصرفی برای درها بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا درب‌ها بخش متحرکی از کابینت هستند و دچار فرسایش سریع‌تر می‌شوند.

در مرحله نهایی، درب‌های کابینت انزو رنگ‌آمیزی می‌شوند. برای این منظور از دو نوع رنگ (پلی‌استر و پلی‌اورتان) استفاده می‌شود. به طور معمول، رنگ پلی‌استر با درخشندگی بیشتر به‌عنوان روکش انتخاب می‌شود. در صورت تمایل به شفافیت بیشتر، می‌توان از پولیش بعد از رنگ‌آمیزی استفاده کرد که باعث افزایش 5 تا 10 درصدی قیمت کابینت آشپزخانه می‌شود.

مراحل تولید کابینت انزو
کابینت انزو با طراحی جدید و زیبا برای آشپزخانه‌های ایرانی

کابینت انزو سفید، یکی از مدل‌های استثنایی از شرکت Zentique است که به دلیل کیفیت برتر و جلوه منحصر به فردش، به یک برند معروف در سطح جهان تبدیل شده است. افرادی که به دنبال استفاده از کابینت پولیشی برای دکوراسیون آشپزخانه خود هستند، اغلب در مورد انتخاب رنگ مناسب برای کابینت سفید انزو تردید دارند تا بهترین گزینه را انتخاب کنند. طبق روان‌شناسی رنگ و علم طراحی داخلی، انتخاب رنگ مناسب برای اشیاء خانه، تأثیر مستقیمی بر روحیه افراد دارد؛ بنابراین، برای انتخاب رنگ مناسب برای کابینت پولیشی، باید با دقت زیادی به این موضوع پرداخته و برای هماهنگی بهترین رنگ با محیط، تلاش کنید. اگر نیاز به راهنمایی برای انتخاب رنگ کابینت سفید انزو دارید و می‌خواهید در مورد تنظیمات رنگی مناسب برای کابینت پولیشی اطلاعات بیشتری کسب کنید، در ادامه این مقاله با کالاکسا همراه باشید.

انتخاب مناسب‌ترین رنگ برای کابینت انزو

برای انتخاب رنگ مناسب برای کابینت انزو، مهم است به انواع رنگ‌های استفاده شده در کابینت توجه کنیم. رنگ ‌پولیشی یا پلی‌اورتان معمولاً بهترین گزینه‌ها برای رنگ‌آمیزی این نوع کابینت‌ها هستند. به طور هم‌زمان، استفاده از روکش ممبران نیز به‌عنوان یک انتخاب بسیار مناسب برای این کابینت‌ها مطرح می‌شود. به همین دلیل، رنگ‌بندی مناسب برای کابینت انزو باید اغلب به‌صورت سرد و ساده در نظر گرفته شود. یکی از دلایل اصلی ترجیح کابینت‌های پولیشی، سادگی آنهاست که منجر به افزایش شیکی و زیبایی در فضای منزل می‌شود. در واقع، رنگ کابینت نیز در این باره اهمیت دارد؛ بنابراین، رنگ‌های ساده و خالص مانند سفید، مشکی، طوسی و طلایی می‌توانند به‌صورت جداگانه بهترین ظاهر را برای آشپزخانه شما ایجاد کنند.

چرا کابینت انزو سفید، بهترین انتخاب رنگی در این سبک است؟

رنگ سفید به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و بهترین انتخاب‌ها برای کابینت انزو، باعث جلب زیبایی و سادگی در محیط آشپزخانه می‌شود. طبق آمارهای جهانی، کابینت‌های سفید بیشترین طرف‌داران را در صنعت کابینت‌سازی و دیگر وسایل منزل جذب کرده و همواره جلوه بی‌نظیری داشته‌اند. این رنگ همواره چشمان را به‌سوی خود جذب می‌کند و به‌هیچ‌وجه کسالت‌آور نمی‌شود.

کابینت انزو سفید با روشنایی و شفافیتش، حس تمیزی و شیکی را به محیط منزل القا می‌کند و حفظ‌کردن فضای آشپزخانه تمیز و شکیبایی مهم است. این نوع کابینت با هر نوع دکوراسیون و طرح طراحی به راحتی سازگاری دارد و به راحتی با رنگ‌ها و اشیاء دیگر ترکیب می‌شود. کابینت سفید باعث افزایش نورپردازی در فضا می‌شود و در فضاهای کوچک و تاریک، حس فضای بزرگ‌تر و روشن‌تر را القا می‌کند. استفاده از سفید به دلیل سادگی و مینیمال بودن، جلوه‌ای آرام و زیبا به کابینت می‌دهد که باعث تبدیل آشپزخانه به فضایی ساده و شیک می‌شود.

یکی از ویژگی‌های چشمگیر رنگ سفید، قابلیت ترکیب و تطبیق آن با رنگ‌های دیگر است. این امکان به شما می‌دهد که از هر رنگ دیگری برای تزیین و دکوراسیون آشپزخانه استفاده کنید بدون نگرانی از عدم سازگاری با رنگ کابینت. به‌طورکلی، استفاده از رنگ سفید برای کابینت انزو به دلیل ظاهر شیک، تمیز و سازگاری آن با عناصر دیگر، همواره موردتوجه و محبوبیت بالایی قرار دارد.

رنگ‌بندی‌های مناسب برای کابینت انزو

مانند آنچه قبلاً ذکر شد، انتخاب رنگ مناسب برای کابینت انزو باید شامل رنگ‌های ساده و بدون الگو یا چهارگوش باشد که به‌صورت یکنواخت و ملایم ظاهر شوند. در این راستا، رنگ‌های زیر به‌عنوان گزینه‌های مناسب برای کابینت‌های پولیشی ارائه می‌شود:

کابینت انزو سفید طوسی

این ترکیب از رنگ طوسی با سفید، جلوه‌ای مینیمال و آرامش‌بخش به فضا می‌بخشد و در خانه‌های مدرن مورداستفاده قرار می‌گیرد. افرادی که به دنبال ترکیبی از رنگ‌های سیاه‌وسفید هستند، تمایل به انتخاب این رنگ دارند.

کابینت انزو سفید مشکی

ترکیب مشکی با سفید کنتراست بالایی را ایجاد کرده و به فضای آشپزخانه حس شیکی و مدرنیته می‌بخشد. استفاده از این ترکیب به‌عنوان جزء از طرح داخلی، جذابیت ویژه‌ای به محیط می‌بخشد.

کابینت انزو سفید تک‌رنگ

رنگ سفید می‌تواند به فضا حس پاکیزگی و روشنایی بخشد؛ این رنگ به‌خوبی با هر رنگ دیگری سازگار است و می‌تواند حس روشنایی در کل فضا ایجاد کند. همچنین، سفید به‌عنوان یک رنگ آرامش‌بخش شناخته شده است که می‌تواند فضایی بزرگ‌تر و منظم‌تر را برای آشپزخانه ایجاد کند.

کابینت انزو سفید طلایی

استفاده از رنگ طلایی، حس لوکس و شکوه را به طرح داخلی می‌دهد و می‌تواند فضایی دلپذیر و با شخصیت ایجاد کند. خصوصاً در خانه‌هایی با سبک سلطنتی، این رنگ جذابیت بیشتری پیدا می‌کند.

به‌طورکلی، انتخاب درست رنگ برای کابینت انزو می‌تواند تأثیر زیادی در ظاهر وسایل منزل شما داشته باشد؛ بنابراین، توجه کافی به تأثیرات رنگ‌ها بر زیبایی وسایل منزل و فضاهای زندگی شما حائز اهمیت است.

بررسی جامع تفاوت‌های کابینت انزو و ممبران

برای درک بهتر تفاوت‌های کابینت انزو و ممبران، باید نکات مهمی را در نظر گرفت که مانند دیگر انواع کابینت، از جنس چوب طبیعی یا حتی نئوپان استفاده می‌شود. نئوپان با یک ورق از PVC یا همان ممبران پوشیده می‌شود. کابینت انزو، یک نوع کابینت روکشی است که دارای قسمت داخلی از جنس MDF است. در این کابینت، روکش به شکل‌های مختلفی بر روی آن اعمال می‌شود. لازم به ذکر است که کابینت ممبران در واقع همان کابینت وکیوم است که عموماً با نام کابینت وکیوم شناخته می‌شود. حالا با هم تفاوت‌های اصلی بین کابینت انزو و ممبران را بررسی می‌کنیم.

ضخامت ورق مصرفی: ضخامت ام دی اف استفاده شده در کابینت انزو 25 میلیمتر است درحالی‌که در کابینت ممبران حداکثر بین 16 تا 18 میلیمتر است. این نشان می‌دهد که ضخامت ورق ام دی اف در کابینت انزو بیشتر از آن در کابینت ممبران است.

ضخامت روکش: ضخامت روکش استفاده شده در کابینت انزو بیشتر از کابینت ممبران است. این اختلاف موجب می‌شود که روکش کابینت انزو ضخیم‌تر و مقاوم‌تر از کابینت ممبران باشد.

شکل‌دهی درب‌ها: در کابینت انزو، درها توسط دستگاه CNC از چهار قسمت تراشیده می‌شوند، درحالی‌که این موضوع در کابینت ممبران صادق نیست.

رنگ و درخشش: کابینت انزو معمولاً براق و سفیدرنگ است، درحالی‌که کابینت ممبران دارای گستره‌ای از رنگ‌های مختلف است.

تشابه با کابینت‌های چوبی: به دلیل شباهت زیاد به کابینت‌های چوبی، هر دو نوع کابینت به‌عنوان یک انتخاب منحصربه‌فرد و اقتصادی در نظر گرفته می‌شوند.

با این مقایسه، می‌توانید تفاوت‌های بین این دو نوع کابینت را بهتر درک کرده و باتوجه‌به نیازهای و سلیقهٔ خود، انتخاب مناسبی را برای فضای آشپزخانه خود داشته باشید.

مزایای خرید کابینت‌ ممبران

کابینت‌های ممبران به‌عنوان یک گزینه به صرفه اقتصادی شناخته می‌شوند که از مزایای برجسته‌ای برخوردارند. این کابینت‌ها به دلیل شباهت زیاد به کابینت‌های چوبی، انتخابی برتر از نظر هزینه برای شما محسوب می‌شوند و می‌توانند به زیبایی و جلوه‌ای منحصربه‌فرد به آشپزخانه شما بخشیده و آن را لوکس و زیبا کند.

یکی از مزایای بیشتر کابینت‌های ممبران این است که توسط دستگاه سی‌ان‌سی و روکش‌های خاص تولید می‌شوند که می‌توانند به روی ام دی اف نیز کار کنند. این ویژگی باعث شده تا از این کابینت‌ها با استفاده از ام دی اف نیز استفاده گردد. همچنین، استفاده از روکش وکیوم در ساختار کابینت‌های ممبران، زیبایی را به آنها بخشیده است.

معایب کابینت‌ ممبران

طرح، نقش و طراحی کابینت‌ ممبران بسیار زیبا و پیچیده هستند که این امر ممکن است یکی از مشکلات بزرگ آنها باشد. همچنین، تعمیر کابینت‌های ممبران یک چالش ممکن است باشد. روکش‌های پی‌وی‌سی که بر روی کابینت‌های ممبران استفاده می‌شوند، حساس هستند و ممکن است به نور خورشید واکنش نشان داده و تغییر رنگ دهند. این موضوع بستگی به جنس روکش پی‌وی‌سی دارد که استفاده شده است. همچنین، عدم اجرای درست در روش‌های روکش کردن کابینت‌های ممبران و استفاده نادرست از چسب‌های با کیفیت پایین ممکن است باعث شود تا بین وکیوم و چوب فاصله‌ای ایجاد شود که در نهایت به تغییر شکل آن منجر می‌شود.

مزایای خرید کابینت‌ انزو

کابینت‌های انزو دارای طرح‌هایی هستند که توسط دستگاه‌های سی‌ان‌سی اعمال می‌شوند که این طرح‌ها می‌توانند زیبایی آشپزخانه را به طور قابل‌توجهی افزایش دهند. این کابینت‌ها، معمولاً به رنگ‌های براق می‌پوشند و از این رنگ‌ها در برخی مدل‌ها استفاده می‌شود. ازآنجاکه در قسمت بالایی درب‌های کابینت‌های انزو وزن زیادی وجود دارد، استفاده از یراق‌ فانتونی مناسب است. همچنین، به دلیل ضخامت بیشتر در این کابینت‌ها، دوام و استحکام بالایی دارند. از دیگر مزایای آن‌ها می‌توان به نورپردازی خوب آنها اشاره کرد که منجر به بزرگ‌تر و درخشان‌تر نمایان‌شدن فضای آشپزخانه می‌شود. همچنین، کابینت‌های انزو مقاومت خوبی در برابر گرما و آب دارند.

معایب کابینت‌ انزو

یافتن مواد دقیقاً منطبق با طراحی، رنگ و ویژگی‌های کابینت‌های انزو چالش‌برانگیز است که به همین دلیل تعمیر آنها ممکن است دشوار باشد. این نوع کابینت‌ها حساس به آسیب‌های ناشی از ضربه یا خط‌وخش هستند که ممکن است با گذر زمان منجر به شکستگی یا ترک‌ها شوند. به‌طورکلی، تفاوت بین کابینت‌های انزو و ممبران به این صورت است:

کابینت‌های انزو دارای قسمت داخلی از ام دی اف هستند و مانند کابینت‌های ممبران، با یک لایه روکشی پوشانده شده‌اند. اما تفاوت اصلی این است که در کابینت‌های انزو، روکش آنها دارای ضخامت بیشتری است و در برابر آب مقاوم‌تر می‌باشد. قیمت کابینت‌های انزو نسبت به سایر کابینت‌ها بیشتر است؛ به دلیل استفاده از رنگ سفید براق و مواد اولیه متفاوت در تولید آنها. همچنین، رنگ‌آمیزی کابینت‌های انزو نیازمند دستگاه‌های پیشرفته است. یکی از مهم‌ترین معایب نصب کابینت‌های انزو این است که نسبت به کابینت‌های معمولی زمان بیشتری برای نصب آنها نیاز است. امیدوارم مطالب مطرح شده درباره تفاوت بین کابینت‌های انزو و ممبران به شما کمک کرده باشد.

تفاوت کابینت انزو و پلی‌اورتان

پلی‌اورتان یک نوع رنگ است، اما کابینت انزو به سبک کلاسیک نئوکلاسیک می‌باشد که در این سال‌ها با موفقیت زیادی عرضه شده است. هزینه بالای رنگ پلی‌اورتان و خمیر پولیش، همچنین فرایند اجرای آن که به یک محیط ایزوله نیاز دارد، ساخت کابینت انزو و استفاده از پلی‌اورتان را به چالش می‌کشد.

کابینت پلی‌اورتان چیست؟

رنگ پلی‌اورتان از جمله رنگ‌های با کیفیت و مقاوم در صنایع مختلف است که به دلیل مقاومت بالا در برابر خش و نم، در صنعت کابینت نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد. کابینت‌های پلی‌اورتان دارای بدنه MDF هستند و پس از انجام عملیات آماده‌سازی زیرساخت با دستگاه‌های CNC، سطح کار به طور کامل سمباده‌زده می‌شود. در مرحله آماده‌سازی، سطح کار ابتدا به طور کامل سمباده‌زده شده و سپس عملیات بتونه‌زنی انجام می‌شود. سپس مجدداً سطح کار سمباده‌زده و با استفاده از آستر و پرایمر پوشش داده می‌شود و مجدداً سمباده‌زده می‌شود.

ویژگی‌های کابینت پلی‌اورتان

  • مقاومت در برابر اسید، باز، روغن‌های صنعتی و شیمیایی
  • تاب‌آوری بالا در برابر نور خورشید، آب و مواد شیمیایی
  • خشک‌شدن سریع رنگ پلی‌اورتان
  • مقاومت بالا در برابر سایش و ضربه

کابینت انزو چیست؟

در حال حاضر، کابینت انزو جذابیت بسیاری را برای متقاضیان در تهران دارد که به‌سرعت در حال افزایش است. اکثر افرادی که به دنبال کابینت انزو هستند، در شمال شهر مستقر هستند و اغلب به دنبال تولیدکننده مستقیم هستند تا بتوانند دکور آشپزخانه خود را با قیمت مناسب‌تر و بدون واسطه‌های اضافی تهیه کنند. در مجموعه کالاکسا، ما به طراحی رایگان کابینت برای مشتریان اهمیت می‌دهیم. برای درک بهتر از فرایند تولید کابینت انزو، لازم است بدانید که ابتدا از ام دی اف خام با ضخامت ۲۵ میلیمتر استفاده می‌شود و به اندازه موردنظر برش می‌خورد. در مرحله بعدی، درب‌ها توسط دستگاه سی‌ان‌سی به شکل دلخواه حکاکی می‌شوند، اما هنوز به‌صورت نهایی تکمیل نشده‌اند. در مرحله آخر، درب‌ها به کارگاه رنگ‌آمیزی فرستاده می‌شوند و در یک محیط ایزوله، فرایند رنگ‌آمیزی انجام می‌شود. یک نکته حائز اهمیت در اینجا، نوع رنگی است که در این نوع کابینت مورداستفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی‌های کابینت انزو

  • قدرت مکانیکی عالی
  • استحکام خمشی مناسب
  • پایداری در برابر عوامل محیطی، فیزیکی و شیمیایی
  • استحکام کششی بالا
  • مقاومت حرارتی بالا
  • جذب کم آب

شباهت‌های کابینت پلی‌اورتان و پولیشی:

  • ظاهر درخشان و براق
  • مقاومت در برابر اکسیدشدن سطح به دلیل پوشش ضدآب
  • کیفیت بالا
  • طول عمر بالای کابینت‌ها
  • امکان سفارش در مدل‌های براق و یا مات
  • تمیزکردن نسبتاً آسان هر دو مدل
  • قیمت نزدیک به هم
  • عدم آسیب‌دیدن به خاطر رطوبت و آب
  • مقاوم در برابر آسیب و ضربه
  • امکان اجرا روی طرح‌های انزو، نئوکلاسیک و…
  • جلوگیری از تاب برداشتن تخته ام دی اف
  • کیفیت و طول عمر بالای هر دو
  • امکان استفاده از صفحه کابینت‌های متنوع باتوجه‌به سبک دیزاین کلی
  • امکان سفارش در هر دو مدل مات و براق
  • تنوع بالای رنگ در کابینت‌ها
  • مقاومت در برابر بسیاری از مواد شیمیایی اسیدی و بازی
  • امکان نصب کابینت در آشپزخانه‌های کوچک
  • بازتاب نور که باعث بازتر و بزرگ‌تر دیده‌شدن آشپزخانه می‌شود.
  • بدنه هر دو کابینت از ورقه‌های ام دی اف
  • ضخامت بالای روکش و مقاومت در برابر ضربه و خط‌وخش
  • مقاومت بالای هر دو در برابر قارچ، باکتری و مواد شیمیایی اسیدی

تفاوت کابینت انزو و پلی‌اورتان چیست؟

یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های بین کابینت انزو و پلی‌اورتان در نوع رنگ مورداستفاده در آنها قرار دارد. درحالی‌که پلی‌اورتان یک رنگ یکپارچه است، کابینت انزو یک محصول ایتالیایی با سبک نئوکلاسیک می‌باشد که عناصر کابینت‌های ممبران و گلاس را ترکیب کرده است. به‌صورت ساده‌تر، یکی از این دو نوع کابینت از روغن به‌عنوان پایه رنگ استفاده می‌کند و دیگری بر پایه آب است. سرعت خشک‌شدن رنگ پولیشی در مقایسه با پلی‌اورتان بیشتر است. در کل، تفاوت بین این دو نوع کابینت به نظر می‌رسد چندان چشمگیر نباشد و تنها نقطه تفاوت آن‌ها در نوع رنگ به‌کاررفته بر روی سطح کابینت‌ها می‌باشد. اما، ظاهر براق و درخشان یکی از مزایایی است که جلب‌توجه و جذابیت آشپزخانه را افزایش می‌دهد. از طرف دیگر، استفاده از ام دی اف خام با پولیش و رنگ پلی‌اورتان بر روی کابینت، آنها را به گونه‌ای متفاوت می‌سازد که هیچ‌گونه نقصی را نمایان نمی‌سازند. یکی از مزایای برجسته این نوع کابینت‌ها، تمیزکردن آسان آن‌ها می‌باشد. همچنین، کیفیت و ماندگاری رنگ پلی‌اورتان در برابر عوامل محیطی و اشعه ماورای‌بنفش، استفاده از این کابینت‌ها را دوچندان می‌کند.

تفاوت بین کابینت انزو و پلی‌اورتان به نظر می‌رسد زیاد نباشد، و تنها تفاوت آن‌ها در نوع رنگ استفاده شده بر روی سطح آن‌ها است. این دو نوع کابینت بیشتر شبیه به یکدیگر هستند. قیمت کابینت پلی‌اورتان به دلیل ساخت دشوار و نوع رنگ پولیشی، کمی بیشتر است. بااین‌حال، در صورت مراقبت مناسب از هر دو نوع کابینت، طول عمر آن‌ها بسیار بالا خواهد بود.

تفاوت قیمت بین کابینت انزو و پلی‌اورتان چیست؟

تفاوت در قیمت میان کابینت انزو و پلی‌اورتان، می‌تواند با مقایسه قیمت این دو نوع کابینت در نظر گرفته شود. قیمت کابینت‌های انزو به دلیل استفاده از رنگ پولیش، نیاز به محیطی کم‌تری برای تمیزکردن نسبت به سایر کابینت‌ها دارد. ساخت این نوع کابینت‌ها بسیار پیچیده است و نیاز به دقت و هزینه بالایی دارد که این موضوع باعث افزایش هزینه نهایی می‌شود.

کابینت پلی‌اورتان یا پلی‌استر بخریم؟

برخی از تفاوت‌های میان کابینت پلی‌اورتان و پلی‌استر شامل نیاز به یک فضای مخصوص و ایزوله برای ساخت کابینت انزو، و طولانی‌بودن فرایند خشک‌شدن روکشی است که بر روی کابینت پلی‌استر قرار می‌گیرد. این موارد موجب افزایش قیمت کابینت‌های پلی‌اورتان نسبت به کابینت‌های پلی‌استر می‌شود. به‌طورکلی، تفاوت چشمگیری بین این دو نوع کابینت وجود ندارد و تنها تفاوت آن‌ها در نوع رنگ به‌کاررفته بر روی سطح آن‌ها است.

تفاوت کابینت انزو و نئوکلاسیک

پلی‌اورتان یک نوع رنگ است، اما کابینت انزو به سبک کلاسیک نئوکلاسیک می‌باشد که در این سال‌ها با موفقیت زیادی عرضه شده است. هزینه بالای رنگ پلی‌اورتان و خمیر پولیش، همچنین فرایند اجرای آن که به یک محیط ایزوله نیاز دارد، ساخت کابینت انزو و استفاده از پلی‌اورتان را به چالش می‌کشد.

کابینت‌های انزو و نئوکلاسیک هر دو در طراحی داخلی و دکوراسیون منزل استفاده می‌شوند، اما تفاوت‌هایی دارند. کابینت‌های انزو به طرح‌های ساده و کلاسیک اشاره دارند. این نوع کابینت‌ها اغلب از رنگ‌هایی مانند سفید، خاکستری و بلوط استفاده می‌کنند و دارای پایه‌های ساده و عمودی هستند. به‌عنوان یک سبک کلاسیک و پایدار شناخته می‌شوند و به خاطر طرح‌های ساده و شیک، به‌عنوان یک گزینه مناسب برای منازل با هر سبک دکوراسیونی استفاده می‌شوند.

کابینت‌ نئوکلاسیک به طرح‌های پیچیده‌تر، با جزئیات بیشتر و گاهی با استفاده از طرح‌های معماری کلاسیک مانند تراشکاری و نقش‌برجسته، معروف هستند. این نوع کابینت‌ها از رنگ‌هایی مانند قهوه‌ای گرم و مشکی برای ایجاد یک ظاهر کلاسیک و لوکس استفاده می‌کنند. کابینت‌های نئوکلاسیک به‌عنوان یک سبک لوکس و عالی شناخته می‌شوند و برای منازلی با دکوراسیون‌های لوکس، کلاسیک و رؤیایی، گزینه مناسبی هستند؛ بنابراین، کابینت‌های انزو برای افرادی که به دنبال یک طرح ساده و کلاسیک هستند، مناسب هستند، درحالی‌که کابینت‌ نئوکلاسیک برای افرادی که به دنبال یک طرح لوکس و پیچیده هستند، مناسب هستند. هر دو نوع کابینت ممکن است باتوجه‌به طراحی خاص و جزئیات آن‌ها، به دکوراسیون داخلی منزل شخصیت و شکلی مشخصی بدهند.

به‌طورکلی، کابینت‌ انزو به دلیل طراحی ساده و کلاسیک، در منازلی با دکوراسیون‌های ساده و شیک استفاده می‌شوند. آن‌ها به‌عنوان یک گزینه مناسب برای مناطق شهری و روستایی، مناطق باز و بسته و منازل با محیط‌های زندگی کوچک توصیه می‌شوند. از جهت دیگر، کابینت‌های نئوکلاسیک به دلیل طراحی پیچیده و گاهی شیک و لوکس، در منازل با دکوراسیون‌های لوکس و کلاسیک استفاده می‌شوند. آن‌ها به‌عنوان یک گزینه مناسب برای مناطق شهری، مناطق باز و بسته و منازل با محیط‌های زندگی بزرگ توصیه می‌شوند.

در نهایت، انتخاب بین کابینت‌های انزو و نئوکلاسیک، بستگی به سلیقه شما و همچنین دکوراسیون داخلی منزل شما دارد. درهرصورت، باید به طراحی و کیفیت ساخت کابینت‌ها توجه کنید و برای انتخاب بهتر، از نمونه‌ها و تصاویر مختلف استفاده کنید و باتوجه‌به نیازهای خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید. برای آشپزخانه‌های کوچک، بهتر است از کابینت انزو استفاده کنید. زیرا کابینت‌های انزو به طرح‌های ساده و کلاسیک اشاره دارند که باعث ایجاد احساس فضای بیشتر در آشپزخانه می‌شود. این کابینت‌ها با طراحی ساده و رنگ‌های محدود، بهبود فضای کوچک آشپزخانه را ایجاد می‌کنند. از جهت دیگر، کابینت‌های نئوکلاسیک به طرح‌های پیچیده‌تر و استفاده از جزئیات بیشتر معروف هستند که ممکن است فضای آشپزخانه را بیشتر کنند و احساس فضای کوچک‌تری را برای کاربران ایجاد کنند.

کابینت‌های انزو با استفاده از رنگ‌های ساده مانند سفید و خاکستری، آشپزخانه را با ظاهر نظیف و ساده‌تری همراه می‌کنند. این کابینت‌ها معمولاً از موادی مانند چوب، MDF و پی وی سی ساخته می‌شوند که وزن کمتری دارند و در فضای کوچک آشپزخانه جای کمتری را اشغال می‌کنند؛ بنابراین، برای آشپزخانه‌ کوچک، بهترین گزینه کابینت انزو است. بااین‌حال، برای انتخاب بهتر، می‌توانید از نمونه‌ها و تصاویر مختلف استفاده کرده و باتوجه‌به نیازهای خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

آیا کابینت انزو در رنگ‌های دیگری نیز موجود است؟

کابینت‌های انزو در رنگ‌های مختلفی موجود هستند و از طرح‌های متنوعی برخوردارند. علاوه بر رنگ‌های سفید و خاکستری، این کابینت‌ها در رنگ‌های دیگری مانند قهوه‌ای و سیاه نیز تولید می‌شوند. تولیدکنندگان کابینت انزو معمولاً مجموعه‌ای از رنگ‌ها و طرح‌های مختلف را ارائه می‌دهند تا مشتریان بتوانند بر اساس سلیقه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنند. همچنین، با استفاده از روش‌های مختلف رنگ‌آمیزی، می‌توان کابینت انزو را در رنگ‌های دیگری نیز ساخت. به‌عنوان‌مثال، از رنگ‌های آبی، سبز، قرمز و غیره برای کابینت‌های انزو استفاده می‌شود. بااین‌حال، باید توجه داشت که رنگ‌های متنوع، معمولاً به دلیل پیچیدگی در فرایند تولید، هزینه بیشتری دارند و زمان تولید و تحویل آن‌ها نیز بیشتر است.

بنابراین، اغلب کابینت‌های انزو در رنگ‌های سفید و خاکستری ترجیح داده می‌شوند. اما اگر به دنبال یک کابینت انزو با رنگ خاصی هستید، می‌توانید با تولیدکننده کابینت‌های انزو تماس بگیرید و دربارهٔ گزینه‌های مختلف رنگ‌آمیزی و طرح‌های مختلفشان بیشتر بدانید. همچنین، باتوجه‌به رنگ کابینت، می‌توانید رنگ‌های دیگری را برای دکوراسیون آشپزخانه انتخاب کنید تا بهترین ترکیب رنگی را برای فضای آشپزخانه‌تان ایجاد کنید.

مراحل تولید کابینت انزو

آماده‌سازی با استفاده از دستگاه CNC: ابتدا، ورق ام دی اف روی دستگاه CNC قرار می‌گیرد. ابعاد درب‌ها به دستگاه CNC ارسال می‌شود. دستگاه CNC با استفاده از تیغه‌های خاص، درب‌ها را برش می‌دهد و لبه‌های آنها را با ابزار مخصوص انزو (یک پله یا چند پله) می‌زند. پس از برش و حکاکی درب‌ها، وارد مرحله سمباده‌کاری می‌شوند.

سمباده‌کاری درب‌های کابینت: سطح درب‌ها سمباده‌کاری شده تا نواحی ناهموار آنها صاف شود و سطحی یکدست و صاف حاصل شود.

بادگیری: در این مرحله، سطح درب‌ها بادگیری شده و گردوغبار و خرده چوب‌ها با استفاده از فشار باد از روی آنها حذف می‌شوند.

چسب‌پاشی: در مرحله بعد، درب‌ها چسب‌پاشی می‌شوند. چسب باید به‌صورت یکنواخت روی درب‌ها پاشیده شود و ارتفاع آن نباید نامطلوب باشد.

وکیوم: در مرحله آخر، درب‌های چسب خورده داخل دستگاه وکیوم قرار می‌گیرند و روکشی از جنس PVC با ضخامت بیشتر از روکش‌های ممبران بر روی آنها پرس می‌شود. دستگاه وکیوم روکش را تحت حرارت و فشار در فضای خلأ بر روی درب‌ها فشار می‌دهد. نوع چسب و کیفیت روکش PVC همچنین دستگاه وکیوم بسیار مهم است. در صورت استفاده از مواد نامناسب، حباب‌های هوا زیر روکش ایجاد می‌شود یا روکش پس از مدتی از درب جدا می‌شود. باتوجه‌به صافی سطح درب‌ها و روکش ساده آنها، روکش PVC به طور کاملاً صاف نمی‌آید و دانه‌های ریز روی آنها ایجاد می‌شود که به‌اصطلاح “پوست پرتقالی” نامیده می‌شود. در صورت تمایل به داشتن سطح صاف و صیقلی، بهتر است درب‌ها رنگ شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

جهت دریافت مشاوره رایگان و درخواست تماس کارشناسان کالاکسا، فرم زیر را تکمیل نمایید.

با تکمیل فرم زیر کارشناسان کالاکسا در کوتاهترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
Call Now Button